Welkom op Welkom op
Zoek: in
  Home  ·  Onderwerpen  ·  Downloads  ·  Links  ·  Contact 18 Juli, 2024 
Leer ons kennen!
· Geschiedenis
· Onze filosofie
· Hoe u ons bereikt
· Nieuwsbrieven

Producten
· eSign
· eSign Online
· Prins-CS
· Netwerkrapporten
· So! Applicatie Framework

Diensten
· Service Level Agreements
· Registratieservice
· Dataconversie
· Maatwerk

Support
· Veel gestelde vragen
· Stappenplan
· Support aanvragen
· Fouten in onze programma's
· Updates

Sitemenu
· Inloggen

Dataconversie : Bestaande gegevens omzetten naar Prins CS
door Marcel van der Boom
Wellicht dat u reeds gegevens van gevaarlijke stoffen geregistreerd heeft in een zelfstandig ontworpen database of spreadsheet of in een niet functionerende of niet meer ondersteunde commerciële applicaties. Het is natuurlijk jammer als deze gegevens verloren zouden gaan. HS-Development zal daarom graag voor u bekijken in hoeverre het mogelijk is om bestaande data over te zetten naar Prins CS.

Bij conversie wordt in principe de stofinformatie inclusief verschillende benamingen overgezet naar de basisgegevens in Prins-CS. De verschillende bedrijven en afdelingen worden geregistreerd in Basisgegevens Organisaties en er wordt (indien aanwezig in originele bestanden) een register opgebouwd van de aanwezige stoffen op de verschillende afdelingen en bedrijven.


Feitelijk zal HS Development altijd vooraf onderzoeken of conversie wel rendabel is. In eerste instantie wordt uiteraard gekeken of het bestaande bestandsformaat voor conversie geschikt is. Zo ja, dan wordt gekeken of de informatie redelijk consistent is ingevoerd en er weinig "vervuiling" aanwezig is. Het minimaliseren van deze vervuiling is eigenlijk de belangrijkste stap bij een conversie.


U dient er rekening mee te houden dat een 100% conversie in vrijwel nooit mogelijk is. Er zullen altijd data verloren gaan. Wij houden bij conversie altijd de strategie aan dat het beter is iets niet te importeren dan iets verkeerd te importeren.


De importactiviteiten resulteren in een database die direct in Prins-CS gebruikt kan worden. Deze data kan naar wens per e-mail of op CD-ROM uitgeleverd worden.


Bij de activiteiten zit overigens geen inhoudelijke screening van de data begrepen.Noot: Geïnteresseerd? Laat het ons weten via deze link en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Gerelateerde links
· Arboplan trainingsinstituut
· Meer over Diensten
· Nieuws door marcel


Meest gelezen verhaal om Diensten:
Bestaande gegevens omzetten naar Prins CS