Welkom op Welkom op
Zoek: in
  Home  ·  Onderwerpen  ·  Downloads  ·  Links  ·  Contact 18 Juli, 2024 
Leer ons kennen!
· Geschiedenis
· Onze filosofie
· Hoe u ons bereikt
· Nieuwsbrieven

Producten
· eSign
· eSign Online
· Prins-CS
· Netwerkrapporten
· So! Applicatie Framework

Diensten
· Service Level Agreements
· Registratieservice
· Dataconversie
· Maatwerk

Support
· Veel gestelde vragen
· Stappenplan
· Support aanvragen
· Fouten in onze programma's
· Updates

Sitemenu
· Inloggen

Registratieservice : Een lastig karwei door ons geklaard
door Marcel van der Boom
Nadat een bedrijf of organisatie Prins CS heeft aangeschaft wacht er in de meeste gevallen een vervelende klus: het invoeren van tientallen - soms zelfs honderden - stoffen in Prins CS. Een tijdrovend karwei dat een enorme belemmering kan vormen om Prins CS goed te implementeren. In het ergste geval komt er zelfs van uitstel zelfs afstel, zodat Prins CS uiteindelijk nog niet toegepast wordt en er dus niet aan de wettelijke verplichtingen voldaan wordt. En dat zou jammer zijn!

Daarom heeft HS-Development voor bedrijven en organisaties die Prins-CS (gaan) gebruiken de mogelijkheid in het leven geroepen om dit werk door ons te laten uitvoeren: de Registratieservice Gevaarlijke Stoffen. Deze service omvat de invoer van stofgegevens in Prins-CS: door onze ervaring kunnen we dit vaak sneller en goedkoper dan klanten zelf.

Deze dienst gaat als volgt in zijn werk. U levert ons de (Nederlandstalige) veiligheidsinformatiebladen (VIB's) van uw leveranciers aan (uw leveranciers zijn verplicht deze bladen mee te leveren). Vervolgens voeren wij voor u de basisgegevens in Prins CS in. Deze dienstverlening wordt verzorgd door ervaren Prins-CS gebruikers met ruime praktijkervaring in het registreren van veiligheidsinformatiebladen in Prins-CS voor verschillende bedrijven/organisaties en vele duizenden verschillende gevaarlijke stoffen. Het resultaat is uiteindelijk een gevulde Prins CS-database die wij u per e-mail of op CD-ROM toe sturen. U zet dan de database op uw pc of netwerk en u kunt aan de slag!

De gegevens worden in principe één op één ingevoerd. Voor verzending wordt een korte, steekproefgewijze controle uitgevoerd. Het is echter ook mogelijk om de gegevens na invoer een specialist (veiligheidskundige) de stofgegevens te laten controleren, waarbij dan ook de inhoudelijke aspecten binnen uw bedrijf aan bod komen.

Vanwege de populariteit van deze dienst moet u rekening houden met een wachttijd. Het is daarom raadzaam als u van deze dienst gebruik wilt maken ons zo spoedig mogelijk te informeren, zodat wij er rekening mee kunnen houden in onze planning.

Ondanks dat bij de invoer de grootste zorgvuldigheid betracht wordt, kan HS Development BV of een van haar medewerkers niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de informatie die onder de Registratieservice Gevaarlijke Stoffen wordt geregistreerd in de Prins-CS database. HS Development of een van haar medewerkers is verder niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de (eind)controle van de te registreren en/of geregistreerde gegevens in de Prins-CS database, tenzij u opdracht geeft deze controle door een specialist te laten uitvoeren.Noot: Geïnteresseerd? Laat het ons weten via deze link en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
 
Gerelateerde links
· Arboplan trainingsinstituut
· Meer over Diensten
· Nieuws door marcel


Meest gelezen verhaal om Diensten:
Bestaande gegevens omzetten naar Prins CS