HS-Development website
HSD-informail 27 Maart, 2002
 
  
  
HSD-informail

Het is enige tijd geleden dat u informatie van HS-Development in de vorm van een nieuwsbrief heeft gekregen. Met ingang van deze uitgave willen we graag daarin ons leven beteren door u minimaal vier keer per jaar door middel van een informatieve e-mail op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen, eventuele in de toekomst te bewandelen paden toe te lichten en wat tips en trucs uit de doeken te doen.

In deze eerste uitgave kunt u ondere andere lezen over So!, een nieuwe dienst van HS-Development in samenwerking met Studio Karu. Verder is er interessant nieuws indien u erover denkt om de invoer van stoffen in Prins CS uit te besteden en kunt u zien wanneer er weer trainingen voor Prins CS zijn ingepland.

Make it So! Top

So! is een dienst die voorziet in het opzetten, inrichten en beheren van een framework voor web-enabled applicaties. Door de modulaire opzet van So! is het gebruik van deze dienst uitstekend schaalbaar. So! is toepasbaar voor het opzetten van een eenvoudige intranet-applicatie tot een volledig bedrijfsinformatie-systeem waarin een groot aantal web-applicaties toegepast kunnen worden. Afhankelijk van uw eigen behoeften kunt u zelf bepalen welke modules/applicaties toegepast worden. Denk bij modules bijvoorbeeld aan web-enabled versies van programma's die u op uw desktop gebruikt (zoals de applicaties van HS-Development zelf bijvoorbeeld), een (gedeelde) agenda, een planner, een locatie voor gedeelde bestanden, projectenbeheer, maar ook aan webspecifieke toepassingen als een online enquê te of een forum.

Door via privileges precies te bepalen wie toegang heeft tot welke webapplicatie en tot welke informatie kan So! worden ingezet voor intranet, extranet of internet applicaties.

Niet alleen qua toepassingen en rechten is So! zeer flexibel. Ook de vormgeving kan heel eenvoudig aan uw huisstijl en wensen aangepast worden. Uw voorkeuren worden vastgelegd in een of meerdere zogenoemde thema's, die onder het framework komen te hangen.

Om een beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is raden wij u aan om een kijkje te nemen op de So! demosite. Deze site is zelf een praktijkvoorbeeld van So!, maar bevat ook uitgebreide informatie over het product, de diensten en de mogelijkheden. U vindt daar in het menu een 'guided tour', die u stapsgewijs langs alle informatie leidt.

Voor een ander voorbeeld van een So!-toepassing kunt u ook onze reguliere site bekijken.

Indien u geïnteresseerd bent maken wij graag een afspraak met u om te bekijken hoe So! bij u geïmplementeerd zou kunnen worden en welke voordelen u dat biedt. Hiervoor kunt u contact opnemen met Jeroen van Beek, 0168-46 88 22.

Registratieservice up-to-date Top

Zoals u wellicht weet kan HS-Development de invoer van stoffen in uw Prins CS-database verzorgen. Sinds kort bieden wij u de mogelijkheid om deze registratieservice vooraf in te kopen, waarbij het tarief per stof aanzienlijk lager komt te liggen: de Registratieservice Up-to-date.

U reserveert hiermee vooraf capaciteit bij ons waardoor u zeker bent van een up-to-date database. De stoffen kunnen vervolgens gedurende een jaar door u aangeleverd en door ons ingevoerd worden. De kosten hiervoor betaalt u vooraf. U betaalt dan echter slechts € 30,- per stof. De normale prijs bedraagt € 40,-, zodat u maar liefst € 10,- per stof bespaart!

Om hiervan gebruik te maken gelden enkele voorwaarden, die wij hieronder voor u op een rijtje hebben gezet:

  • u heeft reeds een onderhoudscontract of u sluit een nieuw onderhoudscontract af voor Prins-CS
  • het aantal in te voeren bladen/stoffen wordt van tevoren afgesproken, in staffels van 50 bladen.
  • de genoemde prijs geldt alleen voor Nederlandstalige veiligheidsinformatiebladen.
  • de stoffen moeten vervolgens binnen één jaar ingevoerd worden, waarbij u de stoffen ook tijdig aanlevert. Ook de aanlevering dient in staffels van 50 bladen te gebeuren.
  • de planning van de invoer wordt op basis van ''first-in first out'' door ons gedaan;
  • Na zes maanden herinneren wij u eenmalig voor het aanleveren van de stofinformatie
  • U betaalt slechts € 30,- per veiligheidsinformatieblad (normaal tarief: € 40,-)

Als u ook van deze service wilt profiteren, belt u dan even (0168-46 88 22) of stuur ons een e-mail met uw wensen, zodat wij een en ander voor u in gang kunnen zetten.

Trainingen Top

Ook in 2002 organiseert het cursusinstituut Arboplan weer de trainingen voor Prins-CS. Er zijn twee data reeds bekend: 16 mei en 10 december. Indien u of een eventuele nieuwe gebruiker wil deelnemen, dan kunt u zich hiervoor inschrijven bij Arboplan. De kosten bedragen, net als vorig jaar, € 680,- per deelnemer.

Indien u een grotere groep medewerkers bekend wilt maken met Prins CS, is het ook mogelijk om een in-company training te organiseren. Hiervoor geldt een vaste prijs voor een training van één dag van € 2720,-, ongeacht het aantal deelnemers. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met (Arboplan ) of met HS-Development.

Geregistreerde gebruikers Top

Indien u een onderhoudscontract bij ons heeft, dan weet u waarschijnlijk dat dit gekoppeld is aan geregistreerde contactpersonen. Alleen zij kunnen gebruik maken van de helpdesk en ontvangen e-mail-notificaties van updates. Daarom is het van belang dat u het aan ons doorgeeft als hierin wijzigingen optreden. Indien er bijvoorbeeld een andere contactpersoon komt, moet het contract aangepast worden, zodat bij ons intern ook daadwerkelijk de nieuwe contactpersoon bekend is. Maar ook als het e-mailadres verandert, is het noodzakelijk dat ons daarvan op de hoogte stelt, omdat anders de informatie die wij uitsturen niet op de goede plek terechtkomt.

Wij raden u daarom aan om bij gelegenheid de zoganaamde accountbrief er eens bij te nemen om na te gaan of de gegevens die daarop staan nog wel juist zijn. Alternatief kunt u ook contact opnemen met Ciska Dijksman (telefoon: 0168 - 46 88 22, e-mail: Ciska@hsdev.com ). Zij kijkt graag voor u na welke gegevens momenteel bij ons geregistreerd staan.

   

Met het opmaken van dit bericht houden wij ons aan de HTML 4.01 standaard. De inhoud van dit bericht mag zonder voorafgaande toestemming van HS-Development BV worden verspreid, maar mag niet worden gewijzigd. Copyright © 2002, HS-Development BV